søndag 20. januar 2013

Mange tragiske hendelser her hjemme siden forrige søndag


Sist søndag og mandag ble det hetisk for krimsjef Ivar Prestbakken i Fredrikstad, etter at en kvinne ble funnet hardt skadd halv time før midnatt, søndag 13. januar 2013, i Søren Klæboes på på Lisleby, som døde av skadene. Da var det ukjent at lagt flere skulle få det hektisk  i løpet av uka og ikke minst denne helga (utsnitt av  foto Stig Nilsson, se link nederst på oppslaget).


Jeg har prøvd å få oversikt over dramatiske hendelser her i landet den siste uken og her er noe av det jeg fant, som jo understreke at mange er døde, andre drept og flere omkommet i branner siden forrige søndag, rund omkring i landet.
Nå leter en etter de fem nordmenn på sykehus og blant de døde etter den grusomme gisselterroren som fant sted In Aménas siden onsdag denne uken. Pårørende til de fem går ennå i uvisse, samtidig så kan en lese at bare denne uken har seks omkomne og fire er fortsatt savnet etter branner denne uka. Mor og to barn er døde etter brann i Størjebygda i Nord Odal natt til søndag.  Totalt besto familien av fem personer, et av barna var bortreist mens mannen i huset kom hjem fra jobb i Oslo i løpet av natten. Han ble tatt hånd om av politiet og så kommunens kriseteam. Datteren som overnattet et annet sted kom også til stedet for å møte faren.  Røykdykkere har funnet tre personer omkommet i brannen, skriver Glåmdalen, men de er ennå ikke identifisert.

Onsdag mistet en kvinne i 50-årene livet i en brann i en enebolig i Namsos. I en nedbrent hytte ved Sjona i Rana er en person funnet død. Dagen etter, på torsdag omkom en 87-årig mann på sykehuset etter en boligbrann i Sandnes i Rogaland. Fortsatt er en 76 år gammel kvinne savnet etter en brann i Kjølling i Vestfold på fredag. Lørdag ble to personer funnet døde i et brennende hus på Hønefoss. Sannsynligvis en kvinne i 50-årene og hennes datter i 20-årene. Lørdag kveld omkom en kvinne i 50-årene i brann på Manglerud i Oslo.

Dette er hendelser som nå har skjedd i løpet av denne siste uka, og da ikke minst siden vi har fulgt den dramatiske kidnappingen i In Aménas hvor vi fortsatt, nå ikke vet skjebnen til 5 av de nordmennene.

I tillegg så har en funnet en død kvinne på Grorud som en nå antar er drept. Hun ble funnet drept i en kjellerleilighet i en flermannsbolig i villastrøk på Nedre Grorud., skrev VG på tirsdag 15. Januar. Kvinnen kan ha ligget død en tid.

Fredag kveld landet på taket i en elv like ved E 39 ved Fardal i Lindesnes, skriver Aftenbladet i Stavanger. Den 28 årig gamle Christer Cave fra Stavanger omkom i utforkjøringen denne fredags kvelden. Det var kl. 21.52 at en person ble erklært død på stedet, opplyser Jon Kvitne. Den ene av de to i bilen kom seg opp fra vannet på egen hånd.

Vet ikke noen som nå husker lengre drapet på en kvinne på Lisleby i Fredrikstad? Det var en halvtime før midnatt, søndag 13. Januar, nå en uke siden at, politiet fant henne med alvorlige stikkskader, hvor på hun døde senere av skadene hun var påført i Søren Klæboes vei. Det var først kl. 08.29 mandags morgen at politiets tjenestemenn kom til stedet igjen på grunn av mangel på tjenestemenn, bekreftet krimsjef  Ivar Prestbakken ovenfor f-b.no i Fredrikstad.
Noen linker til hendelsene:
Brannen i Nord Odal

Bilulykken i Fardal

Åsted sikret ni timer etter drapetIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar