torsdag 1. september 2011

Veldig lenge siden jeg sist skrev her...

Og jeg ser at det er ikke mye jeg har publisert på denne bloggen, har vel nesten glemt at jeg hadde den. Nå bruker jeg jo utrolig mye tid på andre nettsteder, slik som facebook og for øyeblikket YouTube hvor jeg for øyeblikket legger ut opptak fra en valgdebatt møte, sist lørdag (27. august 2011) på Sjøsamisk Tun sitt grillhus.


Det er jo kommune- og fylkestingsvalg nå i september, da det skal velges nye politiske representanter i kommunene og fylkene for de neste fire årene. Siden jeg bor nå i ei lita bygd i Porsanger, hvor det i dag bor få mennesker og det samme gjelder nabobygdene, så syntes jeg det var viktig å få til et møte med ordførerkandidatene til dette valget. Det er fem partier som stiller til valg med egne lister i denne kommunen, og det er Arbeiderpartiet (som også har ordføreren i dag), Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet som samarbeider i en rødgrønn politisk gruppe, og så er det på høyre siden Høyre og Fremskrittspartiet, som håper på å vinne valget slik at de får muligheten til å overta makten til de rødgrønne.


I hvor stor grad et maktskifte vil gjøre det bedre for distrikene eller kommunen generelt er jo det store spørsmålet. Spenningen ligger nå i hvorvidt hvem som trekker det lengste strået på valgdagen, og så får en se hvordan den/de som vinner klarer bragden de neste fire årene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar