torsdag 9. oktober 2014Nå er det jo en god stund siden jeg sist skrev her, og i den anledning tok jeg et skjermbilde av meg som er tatt nå kll. 10:36, torsdag 9. oktober 2014 for å vise at det har gått en stund siden sist jeg skrev her. 

Skulle jeg nå gjøre et tilbakeblikk hva jeg har holdt på med siden sist? Vel tror ikke det, de som vil vite litt om utviklingen siden sist så anbefaler jeg at du tar en tur innom min facebook profil, det er kan hende det nærmeste stedet du får vite hva som har skjedd dag for dag, siden sist. 

Det er vel ikke helt riktig fordi jeg skriver ikke noen form for dagbok på den "siden" og da min profil, men heller skriver ofte ja så og si daglig stemmern nok. Det er jo i større grad at jeg skriver der som gjør at det er skjeldnere og skjeldnere at jeg skriver på denne blogg siden min. LIkevel det hender, bare for å vise at det står til liv. Det var nå rett og slett tilfeldig at jeg denne gang tok en titt på  denne siden av den enkle grunn  at jeg søkte på mitt navn og så i oversikten som kom opp på google var blandt annet denne blogg siden. 

Nå skal jeg avslutte for denne gang her fordi jeg venter på at en video legges ut på facebook som ligger en tid tilbake, siste dagen av Arctic Race of Norway fra Sjøsamaisk Tun i Smørfjord 2014.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar